Ilang Tresnane - Nella Kharisma

Ini dia Lirik Lagu Ilang Tresnane - Nella Kharisma. Dapatkan lebih banyak lirik lagu lain hanya di lirik.blogsejutaumat.com



Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake

Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresname jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang taun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku, dudu aku…

download

Instagram
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
Comments
0 Comments
0 Komentar untuk "Ilang Tresnane - Nella Kharisma"

 
Copyright © 2018 Lirik Sejuta Umat