Kalung Emas - Didi Kempot

Ini dia Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot. Dapatkan lebih banyak lirik lagu lain hanya di lirik.blogsejutaumat.com



Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu
Luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Kalung emas ku mbiyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku
Loro atiku, atiku kelaran loro
Rasaning nganti tembus ning dhodho
Nangisku iki
Mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

download

Instagram
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
Comments
0 Comments
0 Komentar untuk "Kalung Emas - Didi Kempot"

 
Copyright © 2018 Lirik Sejuta Umat