Layang Kangen - Didi Kempot

Ini dia Lirik Lagu Layang Kangen - Didi Kempot. Dapatkan lebih banyak lirik lagu lain hanya di lirik.blogsejutaumat.com



Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing
ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
merem
Ora maido sopo wong sing
ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku

download

Instagram
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
Comments
0 Comments
0 Komentar untuk "Layang Kangen - Didi Kempot"

 
Copyright © 2018 Lirik Sejuta Umat