Parang Tritis - Endank Soekamti ft. Didi Kempot

Ini dia Lirik Lagu Parang Tritis - Endank Soekamti ft. Didi Kempot. Dapatkan lebih banyak lirik lagu lain hanya di lirik.blogsejutaumat.com



Rasane kepengin nangis yen kelingan parangtritis
Rasane koyo diiris

Naliko udah gerimis rebo wengi malem kemis
Ra nyono ra ngiro janjimu jebul mung lamis

Parangtritis
Neng kono ono wong manis

Yen eling kowe reneo gelis
Parangtritis

Neng kono ono wong manis
Yen eling aku kepengin nangis

Ombak gede katon ngawe-awe
Nelongso neng ati rasane

Ombak gede sing dadi seksine
Isih kelingan tekan seprene

download

Instagram
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
Comments
0 Comments
0 Komentar untuk "Parang Tritis - Endank Soekamti ft. Didi Kempot"

 
Copyright © 2017 Lirik Sejuta Umat