Suket Teki - Didi Kempot

Ini dia Lirik Lagu Suket Teki - Didi Kempot. Dapatkan lebih banyak lirik lagu lain hanya di lirik.blogsejutaumat.com



Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak oyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge sing betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

download

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
Comments
0 Comments
0 Komentar untuk "Suket Teki - Didi Kempot"

 
Copyright © 2017 Lirik Sejuta Umat
Back To Top