Suwe Ora Jamu - Waldjinah

Ini dia Lirik Lagu Suwe Ora Jamu - Waldjinah. Dapatkan lebih banyak lirik lagu lain hanya di lirik.blogsejutaumat.com



Suwe ora jamu mas
Jamu godong telo
Suwe ora ketemu
Temu pisan ojo gelo

Suwe ora jamu mas
Jamu godong meniran
Wis suwe ora ketemu
Temu pisan dadi pikiran

Wis suwe yo mas, ora jamu
Jamu godong sligi
Wis suwe ora ketemu
Temu pisan dadi ati

Abang abang ora kurang
Sing ijo di unduhi
Sing legan ora kurang
Sing duwe bojo kok di rusuhi

Ireng ireng montore kanjeng yo mas
Ganen rene tak setirane
Yen podo seneng ojo mung mandeng
Golek ono ngendi omahe

Wis suwe yo mas, ora jamu
Jamu rempah rempah
Wis suwe ora ketemu
Temu maneh karo mbak waljinah

download

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
Comments
0 Comments
0 Komentar untuk "Suwe Ora Jamu - Waldjinah"

 
Copyright © 2017 Lirik Sejuta Umat
Back To Top